Over mij, Sabine

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven: breien, weven, verven en spinnen, mijn eigen kleding ontwerpen en vervolgens naaien. Totdat ik op een dag, tijdens een avondworkshop met een aantal vriendinnen bij Carla Snippe, het ‘goudsmeden’ ontdekte. Ik besefte dat dit zo diep in mijn verlangen gezeten heeft dat ik er nimmer woorden aan had kunnen geven.

Mijn nieuwe passie was ontdekt. Niet meer met fijn materiaal zoals draad en stof maar met hamer, wals, vijlen en boormachines. Hard materiaal zoals zilver, titanium en (half)edelstenen verrijken mijn huidig leven en vormen een tegenhanger tot mijn zakelijke bezigheden als psycholoog, coach en docent.

Marion Fischer gaf de aanzet tot het maken van deze website. Haar woorden zijn: het is te mooi om niet door anderen ontdekt te worden.

Over de naam Sabines Atelier

Mijn tweede doopnaam is Sabine. Die voelt voor mij krachtiger en creatiever. In Sabines Atelier ga ik deze creativiteit verder uitbouwen. Mijn drijfveren daarbij zijn: mezelf ontdekken, verrassen en met compassie.

Vanuit die gedachte wil ik mijn creaties verkopen waarbij ik de overtuiging wil hebben dat de koper of koopster die waarden in het sieraad herkent en als het ware omarmt. Alleen dan zal ik afstand kunnen doen van het sieraad.  Overeenstemming over de prijs is daarvan slechts een afgeleide.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren